Busremise Breda krijgt vorm!

de werekd mooier maken
Alle Berichten

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe busremise in Breda, en het resultaat mag er zijn! De bouwplaats laat zien dat het project in volle gang is. De stalen constructies zijn bijna compleet, en er wordt volop gewerkt aan het leggen van de vloeren. Met behulp van grote kranen en ander zwaar materieel vordert de bouw snel. Het is duidelijk dat de busremise langzaam maar zeker vorm begint te krijgen.

Deze nieuwe busremise is een belangrijke stap voor het openbaar vervoer in Breda. Hier zullen straks alle bussen kunnen parkeren en onderhouden worden, wat zorgt voor een betere service en efficiëntere werking van het openbaar vervoer in de regio. De remise biedt niet alleen meer ruimte, maar is ook ontworpen met oog voor duurzaamheid. Door gebruik te maken van energiezuinige oplossingen en materialen, draagt dit project bij aan een groenere toekomst voor Breda.

De komende weken staan in het teken van verdere afwerking van de constructie. Dit omvat het installeren van de gevel en het dak, waardoor het gebouw nog meer vorm krijgt. Ook binnenin wordt er hard gewerkt aan de installaties en de inrichting van de remise. Het doel is om een functionele, moderne en milieuvriendelijke faciliteit te creëren die klaar is voor de toekomst.

De bouw van de busremise is een belangrijke mijlpaal voor Breda en helpt de stad om de groeiende vraag naar openbaar vervoer op een efficiënte en duurzame manier te beantwoorden.

Wist je dat?
Wist je dat we tot de zomervakantie al 97 ton CO2 uitstoot bespaart hebben? Onze daadwerkelijke uitstoot is 22,1 ton CO2. Deze reductie krijgen voor elkaar door inzet van Zero Emission materieel en het gebruik van uitstoot arme brandstoffen als HVO100 in plaats regulier diesel. 


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.